BEN DE SINIFTAYIM PROJESİ

Eğitim öğretim sürecinde 1. sınıflarda veli – öğretmen işbirliğini artırarak öğrencinin hem akademik başarısını artırmak hem de değerler eğitimi kazanımlarını içselleştirerek okul kültürüne uyumunu en üst düzeyde sağlamak amacıyla okulumuz özelinde Ben de Sınıftayım Projesini bu yıl da devam ettiriyoruz.

18.01.2024 99

Nihai hedefi öğrenci üzerinden öğretmen veli yöntem birliğini sağlamak olan projemiz; 1. Sınıf düzeyinde her gün sadece 1 velinin sınıf ortamında 2 ders saati bulunmasına yöneliktir. Sınıf ortamında yapılacak çalışmalarda, her veli sınıf öğretmeni tarafından belirlenen takvime göre 1 defaya mahsus sadece Türkçe (1 saat) ve Matematik (1 saat) derslerinde toplam 2 ders saatini geçmeyecek şekilde katılımcı olacaklar. Projenin üretilmesi, zenginleştirilmesi ve yürütülmesi sürecinde önemli rol oynayan Okul Müdürümüz Ahmed GÖZÜBÜYÜKOĞLU, Müdür Yardımcımız Mesut BOZAN, 1/C Sınıf Öğretmenimiz Feyyaz Atalay ATEŞ ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ebru ERGİN'e teşekkür ederiz.

17-03-202217-03-202217-03-2022